Kommersiella gym

Professionell gymutrustning för dig som driver gym

Trygg leverantör av kommersiell gymutrustning

Driver eller representerar du ett gym eller en hälsostudio och behöver köpa in träningsmaskiner och utrustning? Letar du efter en gymgrossist och leverantör som kan erbjuda professionella gymmaskiner för kommersiellt bruk med förstklassig service? Vi på Motion & Fitness har lång erfarenhet av installation och service av gymutrustning och högkvalitativa träningsmaskiner. Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram ett kundanpassat gym!

  • Ett komplett & kundanpassat gym

  • Träningsmaskiner av hög kvalitet

  • Stort urval av gymmaskiner och träningsutrustning

  • Bra serviceavtal & support

  • Hjälp hela vägen – från planering till driftsättning

  • Möjlighet att finansiera träningsmaskiner & utrustning

En komplett gymleverantör som tar hand om hela kedjan

Vi hjälper er hela vägen – från idé till installation! Vi kan erbjuda det senaste inom träningsutrustning och gymmaskiner från ledande varumärken. Tillsammans tar vi fram en anpassad lösning som fungerar för ert gym eller träningscenter. Från planering, projektering till installation och driftsättning. Vi tar hand om hela kedjan. Via våra uppskattade serviceavtal kan du säkerställa att maskinerna alltid är i optimalt skick. Välj Motion & Fitness – din trygga gymleverantör!

Hyr eller leasa kommersiell gymutrustning

Idag är det mer vanligt att även kommersiella gym väljer att hyra eller leasa gymutrustning. När man hyr gymutrustningen kan man vara säker på att alltid ha nya och pålitliga gymmaskiner och utrustning. Det kommer både ni och era kunder att uppskatta! Löpande service och reparation ingår också i hyresavtalet från oss som leverantör. Leasing/hyra är därför en smidig lösning där ni som driver gym kan vara säkra på att era maskiner alltid fungerar på topp. Läs mer om att hyra/leasa gym.

Rekommenderade produkter för kommersiella gym

Nedan ser du noga utvalda produkter som vi rekommenderar för dig som driver ett kommersiellt gym. Du kan enkelt lägga till dem i offertlistan och snabbt få ett pris från oss. Du kan även besöka vår webbshop för att köpa mindre utrustning och träningstillbehör direkt utan offertförfrågan.

Produktkategorier
Varumärken

Visste du att vi har ett stort utbud av träningsutrustning som du kan beställa direkt i vår webbshop?

Handla direkt i vår webbshop

Vi hjälper dig sätta samman ditt gym – kontakta oss!

Andreas, säljchef på motion och fitness

Andreas Strömsten

Säljchef

0707-424 203
andreas@motionfitness.se